Tjejsnack v. 7

Tjejsnack Vecka 7/08
Äta ute Ämnet kommer från Camilla Svensson
 • Hur ofta äter du mat ute? Alldeles för ofta. Iom att jag går i skolan i stan, har aktiviteter efter skolan och allmänt är hemifrån en hel del så blir det minst 2 gng i veckan...inte bra.
 • Vad/vart äter du då helst? Hm..allt möjligt. Pad Thai på Kalaya är ju en favorit, eller pizza, eller sushi, eller bara "mat" på café, eller...ja...allt :D McDonalds är dock alltid back-up stället, oftast i brist på tid eller pengar.
 • Vad har du på din favoritpizza? Om jag ska välja själv äter jag alltid "Capricciosa", om jag ska dela med någon alltid "Hawaii". Men jag gillar det mesta, faktiskt :P
 • Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte? Nja. Jag gör det gärna, men inte ofta. Det senaste har det blivit väldigt mycket samma ställen och samma mat, mest för att det är så gott :P Men det kan bli lite långtråkigt i längden, även om jag just nu är sugen på Pad Thai.
 • Går du ofta på café och fikar, vad? Ja, men inte lika ofta som förrut. Har blivit mer mat ute på sistone, mest för att jag är så trött på att en kladdkaka och en smothie kostar lika mycket som lunch! Wtf liksom!!! Men annars joo...
  Kladdkaka är ju alltid en klassiker, liksom någon typ av smothie, "fruitmix" eller liknande. Kaffe köper jag på ett café vid skolan varje dag (lite dyrt, men det håller mig vid liv!) och ibland blir det en "cookie" också..(såå goda!!).
Hm..och sedan undrar jag vart pengarna tar vägen...

Tjejsnack v. 6

Tjejsnack Vecka 6/08
Astrid Lindgren Ämnet kommer från Linda Johansson
 • Har du läst mycket av Astrid Lindgrens böcker och/eller sett många av hennes filmer? Ja det har jag. Jag har läst inte alla, men väldigt många av hennes böcker. Filmer är det värre med, men har sett ganska många där också.
 • Vilken/vilka favoriter har du? Bröderna Lejonhjärtan och Ronja Rövardotter
 • Vilken Astrid Lindgren-figur kan du absolut inte med? Jag hatar "Lina" i Emil i Lönneberga, och så tål jag faktiskt inte Karlsson. Han är ju så jobbig!!
 • Vem av Astrid Lindgren-figurerna är du mest lik? Hm..det skulle väl i så fall vara Ronja. Eller Annika, men det vill jag inte tro (hon är ju så...tråkig).
 • Vem av Astrid Lindgren-figurerna skulle du vilja vara? Varför? Ja, det är ju lite svårt förstås. Har nog alltid drömt lite om att vara Ronja, men visst finns det andra som också är underbara. Att vara Pippi hade ju inte varit helt fel, eller Madicken, eller...ja alla möjliga. 

Tjejsnack v. 5

Tjejsnack Vecka 5/08
Mående

1 - Hur mår du idag? Hyfsat bra, men är trött.

2 - När var du sjuk senast?
Jag har inte varit ordentligt sjuk på ett tag, men jag har varit hängig i snart 1 månad...

3 - Vad är det värsta i sjukdoms/skadeväg du provat på?
Magsjuka, definitivt. Hemskt. 40-graders feber är också äckligt jobbigt. Det värsta var nog magsjuka följt av 40-graders feber. Var sjuk i 2 veckor då...

4 - När hade du senast en riktig må-toppen-period?
Kommer jag inte ihåg. Troligtvis på sommaren :) Åh..älskar sommarlov!!

5 - Vad får dig att må bra?
Vänner, ljus, värme, sömn, sol (!) och förväntningar (dvs. planer på att göra något underbart).

Tjejsnack v. 4

Tjejsnack Vecka 4/08
Favoritprogram Ämnet kommer från Camilla Svensson
 • Hur mycket tittar du på TV? Hm...det vågar jag knappt erkänna. Det blir väl..säkert...4 timmar per dag. Hjälp, jag är beroende! Att jag alls har vänner, och ett liv är underligt...how??
 • Vilken kategori av TV-program föredrar du att titta på? Komedi- och/eller dramaserier
 • Finns det något du följer du slaviskt? Jadå, många saker...egentligen. Fast datorn gör mig lite mer flexibel; Grey's Anatomy (börjar imorgon...yeey!), Gossip Girl, Desperate Housewives, Criminal Minds..det brukade vara fler...men det går inte så mycket serier nu.
 • När och varför stänger du av TV´n? När jag ska sova, eller när jag gör något annat. Konstig fråga ;) Haha, nej men jag tittar inte på tv om jag har något bättre för mig, det är mest under den tiden som jag är så-trött-att-jag-inte-ens-orkar-läsa-en-bok som jag tittar på tv.
 • Skulle du kunna leva utan TV, varför/varför inte? Absolut inte!! Aldrig i livet! Varför?? Jag har försökt, och den veckan var HEMSK! Fast jo...det är klart att jag skulle. Men i mitt vardagliga liv skulle jag inte vilja det.

Fy på mig, jag är en dålig bloggare..

Hm..det nya bloggåret har inte inletts speciellt bra. Det är bara mitt fel, jag vet.
Men hur det nu än är så har jag inte haft ork eller lust att blogga de senaste veckorna...Jag vet bara inte varför. Jag älskar bloggen, det gör jag verkligen! Jag har bara inte haft någonting att skriva....eller jo det har jag!

Det kanske är just det. Jag har skrivit mer på min "bok", som det visade sig inte är på långa vägar en bok än, utan mer en 10 sidor lång..ja..vaddå egentligen? Filosofisk text om ingenting.

Men jag bygger, och framförallt, det viktigaste av allt; jag skriver.

Så då vet ni varför jag inte har bloggat. Förhoppningsvis så kommer jag nu att börja göra det lite mer regelbundet...och förhoppningsvis kommer ni att fortsätta titta in här trots min egen dåliga närvaro (jag kan inte beskriva hur glad jag blir när jag ser hur många som faktiskt troget kikat in här efter något nytt! Varenda dag!! :p jag är smickrad.)

Nu ska jag ta mig an alla "tjejsnack" som droppat in i min mejlbox under min frånvaro...och sedan får vi se.

Jag tänkte dessutom upplysa er om att jag nu fortsätter läsa "Krig och Fred" (ni som läste i somras vet att jag började i...hm...juli :P) och att jag har läst ut "Försoning", vilket betyder att jag nu är ännu mer sugen på att se filmen!

För övrigt har jag blivit något besatt av Jane Austen på sistone...så, det var nog allt ;)

Glad to be back
Babyfood

RSS 2.0