Öppet hus

Är precis hemkommen från skolan (!). Vi hade Öppet Hus för niorna (och förhoppningsvis, de blivande 1:orna). Rektorn pratade, vi elever fick svara på frågor..och sedan guida runt niorna och deras föräldrar.

Det var sjukt jobbigt! Hur mycket finns det att säga liksom? (vi fick dessutom vara 1 och 1 eftersom det kom så mycket folk!) "Det här är datasalen...den är ju kanske inte så fin..men den finns här..."

Och den ende som frågade någonting (nästan) var en pappa som bara ville få mig att snacka skit om skolan...sådär förtroligt ni vet..."ja..vad är egentligen det..lite sämre kanske man skulle kunna säga?" Och jag kan faktiskt inte komma på något!
Trapporna kanske...min svenskalärares pms (men det sa jag inte! :p). Bratsen...fast...inte egentligen. Det är inte bratigheten som stör mig, utan att många av tjejerna är så blåsta (och vissa av killarna..). Men det har ju inte med skolan att göra.

Resultatet var att han trodde att jag blivit hjärntvättad..eller hotad till döden.

Men men.

Nu är jag så sjuuuuukt trött. Jag vill bara sova. Fast endå inte.

Svenskaprovet gick sådär...det var så svårt! Och jag svarade helt uppåtväggarna fel på frågan hur många morfem ordet rhododendron består av. Men är det överhuvudtaget relevant kunskap?? (Det pinsama var att mitt svar var så tydligt..och att jag i det, tydligen, hävdar att "Den" inte är ett svenskt ord, eftersom jag glömde det....

Aja...slutet gått allting gått...
Jag kommer inte att gå på det Öppna Huset på onsdag i alla fall. Då ska jag rida istället!

Det gick bra, men lite besviken är jag. Mässan var så mycket roligare!

En trött, besviken, men nöjd (och som har ätit mossaka...på Zorba)
Babyfood

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0